Vundet - Nyt Plejecenter i Hammel

23. marts 2017

LUMO Arkitekter har i samarbejde med entreprenørfirmaet Poul Pedersen, P+P arkitekter, Drias Rådgivende ingeniører og BOGL landskabsarkitekter vundet konkurrencen om et nyt plejecenter i Hammel.


Nyt Plejecenter I Hammel

27. januar 2017

Vi har netop afleveret vores konkurrenceforslag til 81 nye plejeboliger og servicefaciliteter i et nyt plejecenter i Hammel. Forslaget er udarbejdet i samarbejde med totalentreprenør Poul Pedersen A/S, P+P arkitekter, Drias Rådgivende Ingeniører og BOGL landskabsarkitekter.


Land Rover Shelter

31. december 2016

2016 blev slutteligt markeret med offentliggørelsen af en brandingfilm for Land Rover og deres Discovery Sport model. LUMO bidrog med design og projektering af en mobil shelter, der lige nøjagtig fylder bagrummet op, og som så køres og samles hvorhen turen nu går.  Læs mere »


Almene boliger for Civica

04. juli 2016

LUMO Arkitekter er udvalgt til konkurrencen om 40 nye almene bæredygtige familieboliger i Årslev på Fyn. Læs mere »


Skamlingsbanken

30. juni 2016

LUMO er som totalrådgiver blevet prækvalificeret til konkurrencen om et nyt besøgscenter til Skamlingsbanken i Kolding. Læs mere »


Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter

30. juni 2016

LUMO Arkitekter er prækvalificeret til konkurrencen om nye visionære idrætsfaciliteter, som skal være et ankerpunkt i den store plan for området Kildegården. Læs mere »


Tøndermarsken

08. juni 2016

LUMO er i samarbejde med BOYE, v. Rico Boye Jensen og Karin Skovhus engageret til at udarbejde en handlingsplan til styrkelse af oplevelserne og adgangen til naturen i Højer og Tøndermarsken.  Læs mere »


Shelters fra oven

14. april 2016

Vores fotograf har været over Millinge Klint og Tåsinge, så det nu er muligt på forhånd at se shelterne i deres kystnære sammenhæng.  Læs mere »


IBA, Erhvervsakademi Kolding

07. april 2016

LUMO Arkitekter udvikler i samarbejde med totalentreprenør 5E, FRIIS & MOLTKE A/S og Rambøll et konkurrenceforslag til et nyt campusbyggeri på Gimbelgrunden i Kolding.


Best on Archilovers 2015 - Shelters i det Sydfynske Øhav

07. april 2016

Det er os til stor glæde, at tegnestuens shelters i det Sydfynske Øhav skiller sig ud blandt de mere end 50,000 projekter publiceret på Archilovers det seneste år.  Læs mere »


Architizer A+ Awards 2016

07. april 2016

Nøjkærhus Kulturhus er med i opløbet til Architizer A+ Awards 2016. Nøjkærhus er udvalgt som én af fem finalister i kategorien ”Sport and Recreation”. Vi er meget beærede over opmærksomheden, der hædrer tegnestuens innovative nyfortolkning af friluftsfaciliteterne i Virklund. Læs mere »


Billund Boligforening

07. april 2016

LUMO Arkitekter udvikler i samarbejde med totalentreprenør CASA A/S, Ingeniørfirmaet Constructa og GPP Arkitekter konkurrenceforslag til 65 lavenergiboliger med tilhørende fælleshus for Billund boligforening. Vi ser frem til en spændende proces.


Rejsegilde på Naturskolen i Mårslet

05. marts 2016

Sikkert under tag blev der fredag d. 4 marts afholdt rejsegilde på JU´s nye Naturskole. Læs mere »


LUMO på biennalen i Venedig.

07. januar 2016

LUMO er udvalgt til at være en del af det officielle danske bidrag på Den Internationale Arkitekturbiennale i Venedig i 2016. Læs mere »


Rejsegilde Egåmosevej

10. december 2015

Med en snart afleveret etape 1 og tagkassetter på boligerne i to etager blev der i regn og rusk afholdt rejsegilde. Læs mere »


Ærøskøbing Kajakhus - aflevering

09. oktober 2015

Marstals Kajakklubs nye kajakhus står nu færdigt på Ærøskøbing Havn og inden længe flytter udstyret og brugerne ind. Læs mere »


Arkitekturpris Silkeborg - Nøjkærhus

01. oktober 2015

På Arkitekturens Dag er Nøjkærhus blevet præmieret med hædrende omtale af Silkeborg Kommune. Vi takker for anerkendelsen.  Læs mere »


Rejsegilde - Brenderup Aktivitetscenter

30. september 2015

På en smuk fynsk efterårsdag blev der afholdt rejsegilde ved Brenderup Aktivitetscenter.  Læs mere »


Frederikshavn Byfonds Arkitekturpris - Fladstrandsparken

25. september 2015

LUMO Arkitekter har modtaget Frederikshavn Byfonds Arkitekturpris 2015 for ”et godt eksempel på nutidig og spændende arkitektur – en kulturarv til fremtiden”.  Læs mere »


Bredballegård Natursskole

11. september 2015

LUMO Arkitekter er totalrådgiver for Jordbrugets Uddannelsescenter ifm. opførelsen af en ny naturskole til Bredballegård i Mårslet. Læs mere »


[1]  2  3  >>